Wat is Human Design nou eigenlijk?

Gepubliceerd op 21 juni 2023 om 10:14

Human Design is kort gezegd een blauwdruk van je persoonlijkheid. Die je kunt opvragen door je geboortedatum, exacte tijd en plaats in vult.

 

Maar ja, wat bedoel ik daar nou weer mee? 😜

Even heel theoretisch, is Human Design een samensmelting van I Ching (yin en yang), Kabbala (oude joodse kennistradities), Genetica( wetenschap), Biochemie (scheikunde), Kwantummechanica (deeltjes en atomenstudie), Antropologie (wetenschap vd mens), Chakra's en Astrologie. 

 

Als je de chart opvraagt zie je een poppetje met daarin vakjes, deze vakjes zijn delen van je lichaam waar deze eigenschappen zich vestigen. In al deze vakjes staan nummers en lijnen die de vakjes verbinden. Deze kunnen gedefinieerd zijn, zowel de vakjes als de cijfers en lijntjes. Dit houd in dat jij de eigenschappen hebt, die hier aan verbonden zijn. Maar daar tegen over staat alles wat niet gedefinieerd is heeft ook zijn eigen eigenschappen en uitdagingen. Gedefinieerd of ongedefinieerd geen van beide is beter of slechter, dit zegt vooral iets over jou als persoon. Vraag je je af waar ik het over heb met gedefinieerd en ongedefinieerd? Lees dan deze blog voor meer uitleg!

Bovenin de chart heb je onder andere je energietype, strategie, autoriteit, definition, profiel en incarnationcross. Hier kan je ook weer eigenschappen en uit halen, maar ook is dit de leidraad van wie je bent. Mijn cursusleider vanuit de cursus Living your Design riep ook altijd, Strategie en Autoriteit. Met deze twee moet je altijd in eerste instantie rekening houden. Dit is het eerste wat je mag leven, daarna komt de rest!

In mijn volgende blog zal ik schrijven over wat je nou eigenlijk met deze informatie kunt doen.

Wil je in de tussentijd er meer over weten? Stuur mij dan gerust een berichtje via Instagram of Facebook.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.