Wat kan je met Human Design?

Gepubliceerd op 23 juni 2023 om 11:11

Je weet wat Human Design is, maar nu? 

Als het eerste is mijn advies op een reading te doen bij iemand die studeert of gelicenseerd is door de IHDS, International Human Design School. Hier komt alle correcte informatie vandaan, Ra Uru Hu heeft dit zelf opgericht. (de founder van Human Design) een foundation reading kan je door een gelicenseerd persoon laten doen, dit heb ik zelf ook gedaan. Deze zijn alleen ontzettend duur en daarom kan je als je niet een studie wilt gaan doen ook bij iemand zoals mij een reading doen. Ik ben nog aan het leren, maar wel bij de 'bron'. 

Voor mij is het heel belangrijk om de correcte informatie te vergaren en daarom ook verspreiden, dus dat is ook waarom ik hier mij zo erg aan hecht.

 

Goed, als je de informatie hebt. Dat is leuk maar wat doe je er mee? Probeer eerst je volledig te focussen op je strategie en autoriteit. Ik kan uit ervaring zeggen dat dat eerst al best een 'klauw' is. Dit aanleren kan weken, maanden en soms maanden duren, het ligt er aan hoe dicht je bij je strategie en autoriteit staat op het moment dat je start. Ik heb mij ook vrij snel één ding aangepakt waar ik heel veel last van had, namelijk het leren omgaan met emoties van anderen. Dit komt door mijn ongedefinieerde Solar Plexus, ik heb hier ook een blog over geschreven omdat dit een groot thema in mijn leven is.

Begin eerst dus bij het begin en pak dan langzaam stukje bij beetje er bij! Je kan er ook voor kiezen om hier begeleiding bij te nemen, je mag mij hiervoor altijd een berichtje sturen, maar ook zeker als je vast loopt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.