Refector

Gepubliceerd op 5 april 2023 om 10:54

Refectoren, een van de bijzondersten in de Human Design wereld. Zo' 3 tot 4 % bevolking behoort hier tot. Bijzonder toch? Ik geloof dan ook dat ik niet een reflector ken, in ieder geval niet in mijn directe omgeving, ik heb natuurlijk alle charts doorgespit haha.

 

Een reflector is een soort spiegel voor een ander, omdat je open bent in alle centra sta je dus ook open voor alles van anderen. Hierdoor is het verstandig om een maan (d) te wachten om een beslissing te nemen, yep zo lang. Je moet zo lang wachten omdat je van alle kanten beïnvloed kunt worden. Wat ook tegelijkertijd heel mooi is, omdat je precies kunt zien wat iemand nodig heeft of waar iemand op vast loopt. Denk er wel om dat je graag op jezelf bent of in een grote groep, kleine groepen zijn meestal niet helemaal jouw ding, omdat jij heel goed objectief advies kunt geven aan heel veel mensen.

Één van jouw kwaliteiten is dat je enorm objectief bent, je bent hier om te reflecteren en niet absorberen. Wees dus die spiegel voor een ander! Door een spiegel te zijn ben je een enorm fijne gesprekspartner voor anderen, omarm dit dus vooral!

 

Voor de meeste types is conditionering een slecht ding, voor jou als reflector is dit een goed ding. Dit maakt namelijk wie je bent en je kan namelijk beslissingen nemen op basis hiervan . Maar vind je een bepaalde conditionering niet fijn/passend, het mooie is van een conditionering is dat je dit weer los kunt laten. 

 

Je hebt als Reflector ook veel tijd voor jezelf nemen, vooral in de natuur zodat je je kunt loskoppelen van alle indrukken. Wat ik enorm mooi vind is dat je als je op jezelf bent enorm snel de rust en de stilte kunt vinden, sneller dan welk type dan ook.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.