Projector

Gepubliceerd op 29 maart 2023 om 09:34

Ken of ben je een projector? De kans is zeer groot dat je er in ieder geval één kent. Namelijk +/- 20% van de bevolking is een Projector. Ik ken een aantal projectors (in ieder geval waar ik het van weet) en ze zijn goud waard kan ik je vertellen. Een projector is een niet-energietype, dit betekend dat je als projector minder energie hebt dan een energietype. Blijf dus zeker doorlezen als ik je nieuwsgierig gemaakt heb!

Je bent als Projector de eeuwige student, je bent hier namelijk niet om te werken maar om kennis te vergaren, wijzer worden en om te verbinden. Een prachtige levensmissie lijkt mij (Generator hier die hier is om te weren haha). Je bent hier dus in de basis om anderen te mogen helpen, begeleiden en om je wijsheid met de ander te delen. Met de ander bedoel ik dan de Generators en Manifestors, je bent hier om hen samen te brengen met jouw wijsheid en kracht om te verbinden. Project of in het werk zou je kunnen zeggen dat je de lijm bent tussen de bedenker van het project en de werkers die het project uit gaan voeren. Beide kan je ook je wijsheid meegeven over jouw expertise.

Wijsheid dat is breed, wat bedoel je daarmee?

Ja het is heel breed en waar de wijsheid in zal zitten zal per persoon verschillen. De een zal enorm veel interesse hebben in een onderwerp zoals geschiedenis, de ander biologie en de ander economie. Dit is heel globaal geschetst natuurlijk, dit kan ook heel specifiek zijn zoals talen, psychologie of boekhouding. Je kan dus de specialist zijn in het vak, maar denk er wel om dat je om je energie denkt, want jij bent een niet energie type (wat ik hiermee bedoel kan je hier lezen). Wat ik hiermee bedoel is dat je niet gemaakt bent om te werken, dus neem je rust!

En rust het liefst voor je uitgeput bent, want dan is het eigenlijk al te laat, ga dus niet door tot het uiterste maar stop met verstand. Als projector kan het lijken dat je mega veel energie hebt en dat kan soms heel handig zijn. Om een voorbeeld te geven: een generator is een Duracell die kan doorgaan tot die neervalt, jij als projector bent een moderne batterij die je liever niet helemaal leeg laat lopen want dat is niet goed voor de batterij. Houd hier dus rekening mee dat je niet er van uitgaat dat je een Duracell bent maar dat je tussendoor mag opladen.

 

Terug naar het verbinden doormiddel van je wijsheid, zorg dat je niet onuitgenodigd advies/wijsheid gaat uitdelen. Wacht op de uitnodiging. Dat is waarschijnlijk enorm moeilijk en dit zal veel geduld kosten. Maar wanneer je dit niet doet zal je advies/wijsheid niet goed worden ontvangen en zal je waarschijnlijk buitengesloten of genegeerd worden. Wanneer je uitgenodigd bent zal je advies/wijsheid goud waard zijn en kan je enorm veel bereiken. Wacht dus op het juiste moment, ook al is dit mega lastig! 

Herken jij je hierin? Of wellicht iemand in je omgeving?

Heb je vragen? Je mag mij altijd contacteren of hieronder een reactie plaatsen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.