Generator/Manifesting Generator

Gepubliceerd op 22 maart 2023 om 14:14

Ben jij of ken jij een Generator, dat kennen is sowieso een grote kans: 70 procent van de bevolking is een Generator (een pure Generator of een Manifesting Generator), dan is deze blog iets voor jou!

Ik ben zelf opgevoed door twee Generators, mijn moeder is een Manifesting Generator en m'n vader een pure Generator. Zelf ben ik een pure Generator en m'n zusje op haar beurt een Manifesting Generator. Een Generator gezin dus! En dat is ontzettend mooi geweest qua energie in mijn opvoeding, de meeste mensen die niet een Generator zijn worden nog al geconditioneerd door Generators. 

Generators zijn overheersend qua energie en ja we zijn met zo ontzettend veel! Dus let er op dat je als niet-Generator niet in onze energie mee gaat. Plus wij Generators moeten opletten dat we niet-Generators niet gaan pushen, dat we respect hebben voor elkaars energie en krachten.

Wij Generators hebben 1 van de motorcentra gekleurd wat maakt dat wij een Generator zijn. (het Sacral centrum, het tweede vierkantje van onder, de rode) 

Maar wat maakt dat je een Manifesting Generator bent of een pure Generator en wat is het verschil?

Een Manifesting Generator heeft een rechtstreekse verbinding tussen het sacrale centrum met het keel centrum (het eerste vierkantje van boven), je ziet bij mijn chart dat het allemaal wit is en dat maakt dus dat ik een pure Generator ben.

Het verschil is dat een Manifesting Generator meerdere grote passies heeft, een typische multipassionate en dat deze heel makkelijk in en uit bepaalde projecten kan stappen als het niet meer goed voelt. Voor een pure Generator is het zo dat die één grote passie heeft en zich hier volledig in kan storten, het duurt bij een pure Generator iets langer voor hij/zij uit een project stapt wat diegene niet meer dient/niet meer goed voelt.

Dit is mijn Cart.

Wees je er wel van bewust dat je hier bent om te bouwen, om te creëren. Na een lange tijd ergens tijd en energie in te stoppen zal je de vruchten er van kunnen plukken. Je bent hier dus om voor een langere periode iets te kunnen en mogen doen. Generators zijn hier om te bouwen zei ik net, maar je kan dit zo breed opvatten. En dit is ook in de breedste zin van het woord, ze zijn hier om te bouwen aan hun leven, hun gezin, hun carrière, maar ook om de maatschappij een mooiere plek te maken. Dit ligt net aan de passie van de Generator waar dit precies in is. Een Generator moet in de basis een lange adem hebben om het resultaat te bereiken wat die wil.

Let wel op dat je als Generator niet initieert, maar dat je reageert op wat voorbij komt, maar alleen als dit goed voelt. Je hoeft in de basis dus niet zelf dingen 'te bedenken' maar reageer op de dingen die voorbij komen. Komt er een leuke nieuwe functie voorbij en denk je: yes dit is wat ik nu wil, reageer hierop. Maar initieer niet, ik bedoel hiermee: ga niet een nieuwe functie creëren of duik er niet gelijk op als iemand weg gaat zonder dat er nog een nieuwe functie beschikbaar is. Die lijn van reageren en initiëren is dan meestal ook heel erg dun, let dus goed op wat je aan het doen bent!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.