Manifestor

Gepubliceerd op 16 maart 2023 om 16:16

Ben of ken jij een Manifestor? Dan is deze blog helemaal geschikt voor jou. Ik neem je mee in waar de Manifestor op aan gaat en op wat zijn of haar valkuilen zijn. In deze blog zal ik er vanuit gaan dat ik met een Manifestor spreek, dat betekend niet dat jij als jij een Manifestor kent dit niet voor jou bedoeld is. 😉

Als Manifestor ben je een energietype, wat dit inhoud kan je hier lezen. Je behoort tot 8% van de bevolking en je bent hier om te initiëren. Initiëren?

Met initiëren bedoelen wij dingen bedenken, met iets nieuws beginnen en verandering te brengen. Dit wordt ook wel omschreven als zaadjes planten, die dan andere energietypes zoals een Generator tot bloei brengen.

Omdat jij hier bent om te initiëren betekend het dat je veel dingen mag beginnen en deze in goede banen mag leiden. Je bent hierdoor een geboren leider en een geboren ondernemer. Let wel op dat je alleen initieert in dingen waar je echt energie van krijgt, dit kan van persoon tot persoon verschillen, dus probeer je echt te focussen op jouw passie. Wanneer je je afvraagt of je het juiste pad bewandeld kan je jezelf het beste vragen: heb ik invloed? Wanneer het antwoord ja is dan ben je goed bezig (let er natuurlijk wel op of je er ook energie van krijgt).

Jouw valkuil is dat, omdat je enorm gesteld bent op je eigen vrijheid en gewend bent om je eigen pad te volgen, je omgeving geen idee heeft wat je aan het doen bent en dit kan wrijving of frustratie oproepen. Zorg dus dat je je omgeving informeert over wat je gaat doen. Dit hoeft met de kleine dingen niet tot in detail, maar wees duidelijk over jouw intentie. Besef je dat je lastig af te lezen bent voor anderen.

Een simpel voorbeeld: Ben je aan het koken en ben je een ingrediënt vergeten? Loop dan niet gewoon weg om dat te halen, maar geef even aan dat je naar de supermarkt gaat. Wanneer je dit niet doet kan je omgeving nogal bezorgd en gefrustreerd reageren als je terug komt. Als je dit wel doet is er niks aan de hand.

Een werkgerelateerde voorbeeld: Wanneer je op je werk een nieuw plan hebt, zorg dan dat je je collega's/medewerkers hierover informeert en dat je het duidelijk introduceert. Zo weten zij wat er staat te gebeuren en leid je het project in goede banen.

Manifestor kinderen kunnen niet volledig hun eigen pad gaan en daar zijn dan net even andere strategie voor. Een Manifestor kind kan niet zomaar weg gaan, leer je kind dat hij of zij hierom kan vragen of maak hier afspraken over. Deze kinderen zijn zelfstandiger dan andere kinderen en ze bloeien enorm op als je ze de vrijheid geeft die ze nodig hebben. Leer je Manifestor kind dan ook dat hun strategie is: vraag om toestemming.

Ze leren hierdoor ook al dat ze in hun volwassen leven de ander moeten informeren om zonder weerstand dingen te kunnen doen.

Herken jij je hierin? Of wellicht iemand in je omgeving?

Heb je vragen? Je mag mij altijd contacteren of hieronder een reactie plaatsen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.