Ik ga op reis en ik neem mee

Gepubliceerd op 8 januari 2023 om 11:11

Reizen, er is niets wat ik liever doe. Maar ja ik wil niet m'n halve inboedel meezeulen op reis, vooral omdat we heel veel hotel/appartement hoppen! 

Ik heb een lijstje voor jou gemaakt wat ik meeneem, waardoor het reizen voor mij makkelijker en leuker wordt.

  1. Mijn e-reader, geen gezeul met boeken, pennen en boekjes. Ik kan hier naast lezen ook notities op maken en het scheelt mij veel spullen kan ik je zeggen. 
  2. Reisbestek, zo kunnen we lekker onderweg een bammetje eten en yoghurt 's ochtends. Heerlijk, scheelt veel tijd en geld kan ik je zeggen! Vooral handig als je veel in de natuur zit.
  3. Waterfles en koffiebeker, ideaal voor in de auto of tijdens een wandeling.
  4. Bars in plaats van flessen, een bodybar, shampoobar en conditionerbar zitten standaard in mijn toilettas. In mijn zeepblikjes natuurlijk!
  5. Een reishanddoek heb ik ook altijd bij me, voor na het zwemmen of wat dan ook.
  6. Een bamboe tandenborstel, thuis poets ik met een elektrische tandenborstel. 
  7. Packing cubes, om de kleding mee te sorteren. Is heel makkelijk met inpakken en je vind ook super snel wat je nodig hebt in je koffer!

En naast mijn handige spullen, die ik in een rugzak heb. Pak ik niet te veel kleding in! Voor een reis langer dan twee weken, zorg ik er voor dat ik ongeveer kleding voor max 10 dagen heb (je doet dan vaak alsnog te veel in je koffer) en als ik dan geen kleding meer heb was ik het lokaal uit. Wij proberen samen ook altijd een koffer te delen zodat we niet hoeven te zeulen met twee koffers, of we nemen twee kleine koffers mee, (wel gaat onze kussen altijd mee, where ever we go, haha. Mijn slaap is mij heilig.🙃)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.