De 5 duurzaamste producten in mijn badkamer

Gepubliceerd op 7 december 2022 om 11:11

Ik probeer elke ruimte in het huis zo duurzaam mogelijk in te richten en in de badkamer heb je mij toch een partij veel plastic staan! Ik ben dit gaan verduurzamen en heb bijna geen plastic meer staan!🥳 

Daarom mijn top 5 tips voor in de badkamer:

  1. Bambaw scheermesje; mijn beste aankoop ooit. Geen gedoe meer met losse stompe plasticmesjes. Oh wat worden die dingen snel stomp en mijn bambaw mesje is vanaf eind augustus tot nu eind november nog niet stomp geworden.😱 Het bambaw mesje heb ik gekocht voor 21,- en ik bespaar er zo'n 20,- per jaar mee (als het niet meer is), dus binnen een jaar heb ik het mesje er al uit!
  2. Tandpasta van Ben en Anna, in een glazen potje! We hebben ook tandpasta tabletten geprobeerd maar dat zijn niet onze dingen en toen kwamen we hierbij uit. Ik wil niet anders meer, geen gedoe meer met het uitknijpen van een tube, je kan heel makkelijk alles opgebruiken! We hebben al veel gebruikt maar die met fluoride, met whitening en sensitive zijn onze favorieten.
  3. Bodybars, ik heb geen vast adres waar ik dit koop. Soms op de markt maar ook heel vaak Shampoobars.
  4. Herbruikbare wattenschijfjes, ik heb ze al dik 2 jaar en er is nogsteeds niet één stuk gegaan! Dat kan dus echt heel goed uit qua kosten.
  5. Herbruikbare wattenstaafjes, ik heb twee: 1 voor make up en 1 voor mn oren. Nu was ik aan het zoeken naar welke ik heb en kwam deze tegen, veel handiger want ik heb twee doosjes die ik in m'n kastje kwijtraak of mee moet zeulen op reis. Als ik het weer zou moeten kopen zou ik dus voor die kiezen! Ik heb ze inmiddels ook al 2 jaar en gaan nogsteeds goed mee.

Er zijn vast nog veel meer groene opties, laat het vooral weten in de comments wat jouw groene keuze is in de badkamer!🌱

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.